Akua Naru (USA)

04/08/2023
Tickets

AKUA NARU (USA)

De Amerikaanse zangeres Akua Naru weet als geen ander hoe je jazz met hiphop en soul moet verbinden. Haar artistieke manier van muziek maken is een bewijs van de erfenis van soulmuziek en de krachtige, baanbrekende traditie van zwarte vrouwen waarop het voortbouwt. In de lente van 2022 komt haar nieuwe album ‘The Black Magnificant’ uit. Voor dit album en voor de tour is samen gewerkt met het Brooklyn duo; The Ruff Pack.


Haar poëtische en politiek geladen teksten brengt ze met een moderne jazzy flow over soulvolle en rijkelijk gearrangeerde tracks die doen denken aan klassiekers van Guru en A Tribe Called Quest maar ook aan Blue Lines van Massive Attack en meer recentelijk de platen waar Sault hoge ogen mee gooit. In 2011 brak de Amerikaanse zangeres Akua Naru door met haar debut album ‘The Journey Aflame’. Nu bijna 11 jaar verder is ze al 4 albums rijker en is er een 5de in opkomst.

Akua Naru en The Ruff Pack staan met volledige live band op 8 april in de Q-factory. Een unieke kans om deze bijzondere collab, die liefhebbers aan beide kanten van de Atlantische Oceaan inspireert, live aan het werk te zien.


Akua Naru (USA)
Tickets: €23,50
Datum: 8 April 2023
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

*Ticketprijs exclusief servicekosten

Tickets
Facebook event