Dinner & Music with Jack And The Weatherman (folkpop) - Afgelast

06/25/2021
Tickets

Afgelast - Dinner & Music with Jack and the Weatherman

Helaas is het niet gelukt deze dinnershow doorgang te laten vinden.

Jack and the Weatherman komt met hun zonnige liedjes, liefde voor muziek en plezier in het spelen een flinke portie positiviteit de Q in sturen, tijdens een intieme duoshow met een luxueus 3-gangendiner plus welkomstdrankje.

Ze zijn niet te stoppen, die twee vrienden uit Haarlem. Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman zijn Jack and the Weatherman maken muziek die positiviteit uitstraalt, mensen een goed gevoel geeft en je uit een dip haalt. Berry en Sebstiaan zijn geïnspireerd door veel folk-, hiphop- en reggae-artiesten en dat maakt hun muziek en show dan ook zo divers en dynamisch. In april 2021 kunnen we het nieuwe album verwachten, opvolger van debuutalbum The Lucky Ones uit 2018. Dit nieuwe album is typisch Jack and the Weatherman, vol positiviteit, zelfreflectie en zonnige filosofie. De groei die ze de afgelopen jaren doormaakten is terug te horen in de grotere muzikale diversiteit, levenservaring en tekstuele diepgang die in de liedjes terug te horen is. Het nieuwe album verraadt ook een nieuwgevonden liefde voor hun oude werk. In combinatie met hun vertrouwde sound levert dat een combinatie op die zowel fris als natuurlijk voelt. “We komen steeds dichter bij wat we willen overbrengen, zowel muzikaal als persoonlijk” aldus Berry. De liedjes roepen op tot eensgezindheid, liefde voor de planeet en het volgen van je dromen. Genoeg reden voor nieuwe doelen, mooie avonturen en bijzondere ervaringen.

Dit concert is coronaproof georganiseerd met gelimiteerde capaciteit en er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 14 november 2020, maar is wegens de coronamaatregelen verplaatst. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Jack and the Weatherman - Till The Sun Comes Up (Official Lyric Video)
Dinner & Music with Jack and the Weatherman
Tickets: € 65*

*Ticketprijs inclusief €4 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr 25 juni 2021
Open: 18:00 uur
Aanvang: 19:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook