Flor (indiepop)

05/13/2019
Tickets

Flor

+ FOSS

De Amerikaanse indie band Flor komt met nieuwe plaat voor een show naar Q-Factory!

Flor maakt indie-pop met elektronische invloeden op een eigen manier. Catchy teksten in combinatie met een filmische sound maakt deze jonge band uit Los Angeles onderscheidend. In april komt de opvolger uit van het debuutalbum ‘Come Out, You’re Hiding’, waarvan de single ‘Slowmotion’ het eerste wapenfeit is. Op ‘Slowmotion’ laat Flor weer de catchy pop sound horen in combinatie met de prettige zachte stem van frontman Zach Grace. Vorig jaar gaf de jonge band uit Los Angeles al in een volle Sugar Factory een waanzinnige show neer waardoor een terug keer naar Nederland niet lang op zich kon wachten. Flor speelde eerder al als support van o.a. Paramore, Halsey en Walk The Moon.

Verwacht vanavond veel nieuw materiaal maar ook ouder reportoire zoals de single’s ‘Hold On’ en ‘Heart’. Absolute aanrader voor de fans van The Japanese House, The 1975 en Walk The Moon.

Support: FOSS

Als duo werkte FOSS aan hun debuut EP, die in het najaar van 2018 uitkwam. Inmiddels is FOSS uitgebreid tot vijfkoppige formatie. Weelderige gitaarlijnen en synthesizers in overvloed komen samen in dromerige indie synthpop songs. De catchy hooks en vloeiende zanglijnen doen denken aan o.a. The XX, Beach House & Little Dragon.

flor: hold on [OFFICIAL VIDEO]
Flor
Tickets: € 14,50*
Datum: Ma. 13 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang FOSS: 20:00 uur
Aanvang Flor: 20:45 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk