Hugh Cornwell (punk / new wave)

10/11/2019
Tickets

Hugh Cornwell

Hugh Cornwell, voormalig zanger van de legendarische Engelse punk/new wave band The Stranglers welke in een adem met Sex Pistols en The Clash mag worden genoemd, staat vrijdag 11 oktober in Q.

Dat Cornwell voor eeuwig met The Stranglers verbonden is spreekt voor zich, hij schreef immers klassiekers als Golden Brown, No More Heroes, Peaches en Always The Sun. Nummers die hij ook tijdens deze tour speelt.

Bijna 30 jaar geleden verliet Cornwell de band om een solo carriere te beginnen. Zijn laatste wapenfeit “Monster” is volgens critici het beste album wat de man solo heeft uitgebracht.
Het is een ode aan markante bewoners van de twintigste eeuw, waaronder z’n eigen moeder. Verwacht echter geen klef album, op Monster klinkt hij rauw en toch beschaafd, aards en verheven en is vooral opmerkelijk goed bij stem.

Hugh Cornwell en The Stranglers werden ooit omschreven als de paria’s van de Britse punk- en new wave-golf. Het wordt hoogtijd voor eerherstel.
The Stranglers - Golden Brown | The story behind the song | Top 2000 a gogo
Hugh Cornwell
Tickets: € 19,99*
Datum: Vr. 11 oktober
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief €2,61 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk