Infloyd - A tribute to Pink Floyd

11/04/2022
Tickets

Infloyd: A tribute to Pink Floyd

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 30 mei 2020 en was daarna verplaatst naar 5 maart 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Infloyd is sinds 2013 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands. Ze komen dichtbij de filosofische songteksten, klassieke rockcomposities en de spectaculaire live-concerten van Pink Floyd als geen ander. In de show 'Which One’s Pink', wordt een waanzinnige selectie van Pink Floyd klassiekers gespeeld. Een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie tot een nieuwe momentopname. Voor elke muziekliefhebber een niet te missen concert.

Na twee grootse shows in de AFAS Live en vier succesvolle tours komt Infloyd 4 november 2022 naar de Q. Verwacht hits als ‘Another Brick in the Wall’, ‘Comfortably Numb’, ‘Shine On You Crazy Diamond’, ‘Wish You Were Here’ en nog vele andere klassiekers uit het repertoire van Pink Floyd door een van de beste tribute bands van de Benelux!

*Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar

Infloyd: a tribute to Pink Floyd
Tickets: € 27,50

*Ticketprijs inclusief €3,58 servicekosten en betalingskosten.

Datum: 4 november 2022
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook event