Kenny Wayne Shepherd Band - Uitverkocht (blues/rock)

11/04/2019
Tickets

Kenny Wayne Shepherd Band

Uitverkocht

*Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar.

Kenny Wayne Shepherd had een verloren Allman broer kunnen zijn, met zijn ‘southern fried’ interpretatie van de bluesrock. Met zijn dampende blues en ronkende rock sound verovert hij al meer dan 20 jaar harten van gitaarliefhebbers over de hele wereld.

Deze bluesrock veteraan debuteerde op 18 jarige leeftijd al met zijn eerste album Ledbetter Heights (1995). Zijn carrière kwam in sneltreinvaart van de grond, waardoor hij het podium mocht delen met grootheden als Aerosmith, Bob Dylan, The Rolling Stones, the Eagles, Van Halen, Lynyrd Skynyrd en met Stevie Ray Vaughan’s voormalige begeleidingsband Double Trouble. Sindsdien heeft Shepherd miljoenen albums verkocht en maar liefst 5 Grammy nominaties ontvangen! De verwachtingen voor zijn nieuwe album 'Traveler' zijn hooggespannen.

Kenny Wayne Shepherd is een bescheiden songwriter, arrangeur en performer, maar hij is als gitarist dominant, ingetogen en woest tegelijk. (The Blues Alone)

De vier goedlachse en ambitieuze StonerBlues-rockers van Sheverine verzorgen de support!

Kenny Wayne Shepherd Band - Never Lookin' Back [OFFICIAL VIDEO]
Kenny Wayne Shepherd Band
Tickets: Uitverkocht
Datum: Ma. 4 nov.
Open: 19:30 uur
Aanvang support: 20:00 uur
Aanvang Kenny Wayne Shepherd: 21:00 uur

* Ticketprijs inclusief €4 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk