Laurence Jones Band (bluesrock)

11/17/2019
Tickets

Laurence Jones Band

Support: Magic Moon

Laurence Jones is anno 2019 het grootste talent in de blues. Op zijn zeventiende begon hij al zijn eigen bluesband. In 2014 won hij de ‘Young Artist Of The Year’-award op de British Blues Awards. Walter Trout noemde Laurence een “genie” en “een kruising tussen Eric Clapton en Buddy Guy”. Dat is nogal een compliment van de grootmeester.

Jones mag dan misschien niet op deze wereld gezet zijn om de blues te vernieuwen, maar wanneer hij zijn Telecaster vol open zet en die heerlijke licks uit zijn Fender tovert… Knappe vent/dame die de groove dan niet voelt. Hoe goed Laurence Jones op plaat ook moge zijn, live is hij op zijn best. Met een brede glimlach op zijn gezicht staat hij met zijn band garant voor spetterende blues die verdomd aanstekelijk werkt.

Support wordt verzorgd door Magic Moon. De psychedelische rock wordt rauw geserveerd door een combinatie van stampende drums, meerstemmige zang, fuzzy gitaren en een dreunend orgel.

I'm Waiting Laurence Jones Lyric Video
Laurence Jones Band
Tickets: € 25,49*
Datum: Z0. 17 november
Open: 19:30 uur
Aanvang Magic Moon: 20:00 uur
Aanvang Laurence Jones: 21:00 uur

* Ticketprijs inclusief €3,32 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk: