Lords of the Underground + ONYX (USA)

12/02/2022
Tickets

Lords of the Underground + ONYX (USA)

Lords of the Underground
De legendarische hiphop namen Lords Of The Underground & ONYX komen naar de Q-Factory voor een onvergetelijke Golden Era-show! Iedereen die L.O.T.U.G. of Lords ofwel the Underground live heeft gezien, weet dat hun energieke shows moeilijk te overtreffen zijn. In de jaren 90 bracht de formatie hun debuutalbum 'Here Come the Lords' uit en met de singles 'Chief Rocka' en 'Here Come the Lords' veroverden ze de hiphop wereld. Dit jaar komen de mannen uit New Jersey terug met nieuw materiaal, waaronder samen met de groep Snowgoons.

ONYX
Het is een zeldzaamheid: rapgroep Onyx die een buitenshuize verschijning maakt en daarbij ons land aandoet. Sterker nog: dit is de enige NL show! De Amerikaanse hardcore rapband uit Queens is bekend voor hun agressieve, ruige en gebrulde rap. De groep formeerde in 1989 en bracht hiphop naar de mainstream. Anno 2022 rocken ze nog steeds vanouds.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 8 april 2020. De nieuwe datum is 2 December '22. Tot onze spijt kan M.O.P. er niet meer bij zijn. Kaarthouders worden automatisch bericht door Ticketmaster voor een eventuele refund in het geval je verhinderd bent op de nieuwe datum of je een ticket juist voor M.O.P. hebt gekocht.

Lords of the Underground + ONYX (USA)
Tickets: € 50,-*

*Ticketprijs inclusief €4,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: 2 December 2022
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook