Mama Roux, the Mosfets & Relatief

03/03/2023
Tickets

Vrijdag 3 maart gaat het dak van de kleine zaal eraf met optredens van drie te gekke Amsterdamse bands. Verwacht absoluut geen zitconcert ;-). Zaal open om 20:00 en show start om 20:30.

Ticketsale start woensdag 4 januari om 13:00

Mama Roux. Mama Roux een driekoppige rockband die al een tijdje hun roux kookt vanuit een volledig analoge studio in Amsterdam. Geremd door lockdowns, pandemieën en het onvermogen om live te spelen, hebben ze een behoorlijk energiek gerecht van groove door elkaar geschud. Neem een solide basis van garagerockdrums, voeg wat groovy baslijnen en een overdosis bluesy gitaargoedheid toe, en maak het af met een snufje rauwe en onbeschaamde zang: dan heb je Mama Roux.

Mosfets, psychedelische garagerock met deprimerende teksten en een zeer energieke en durf ik positieve sfeer te zeggen? Hun rauwe en emotionele geluid heeft al voor opschudding gezorgd in Noord-Europa. De multinationale act blies het publiek weg op het Helsinki Psych Festival, waarop wordt beschreven "absolute kick up the tailpipe for the crowd".

Relatief is een vijkoppige Nederpopband met een stevig punksausje. Of een Nederpunkband met een popsausje, het is maar hoe je het bekijkt. Beïnvloed door ska, punk en de Nederpop is Relatief ruiger dan Doe Maar, en politieker dan Boudewijn de Groot. Niet geschikt voor VVD’ers dus.


Mama Roux, the Mosfets & Relatief
Tickets: € 16,50*
Date: Vrijdag 3 maart
Doors open: 20:00 uur
Start: 20:30 uur

*Ticket price including service costs

Tickets
Facebook event