Melanie (USA) + Berenice van Leer

09/25/2022
Tickets

Melanie (USA) + support: Berenice van Leer

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 20 september 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Mail ons dan op info@q-factory-amsterdam.nl

Peace & music! The First Lady of Woodstock, beter bekend als Melanie Safka, komt dit najaar naar Amsterdam. Melanie maakte haar entree als singer-songwriter op hét popfestival dat een hele generatie heeft beïnvloed en muziek voor eens en altijd veranderde: Woodstock. Als relatief onbekende singer-songwriter besteeg ze het podium en ze wandelde ervan af als absolute wereldster.

Melanie wordt dan ook g­ezien als een van de grootste singer-songwriters aller tijden. Het bloemenmeisje met de machtige stem besteeg de hitlijsten met flowerpower meesterwerken als ‘Beautiful People’, ‘Ruby Tuesday’, ‘Brand New Key’, ‘Nickel Song’ en ‘Lay Down (Candles in the Rain). Nummers die nog altijd worden gezongen door wereldsterren als Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk, Dolly Parton en de Nederlandse Mathilde Santing.

Support: Berenice van Leer
We kennen haar als explosieve soulzangeres, podiumtijger met allure en bovenal als de imposante frontvrouw van Kraak & Smaak en Wicked Jazz Sounds. Ze groeide op in een muzikale familie als dochter van Thijs van Leer (Focus) en vanaf jonge leeftijd zet ze al jaren talloze vooraanstaande podia in binnen- en buitenland in vuur vlam. Meer dan ooit, én voor het eerst, is het nu tijd om haar eigen verhaal te vertellen. Met haar aankomende debuut album, wat de start inluid van haar solo carrière, gaat ze de wereld een geheel andere kant van zichzelf laten zien..


Melanie (USA) + Berenice van Leer
Tickets: € 35,-*
Datum: Zondag 25 september
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

*Ticketprijs inclusief 4,- servicekosten

Tickets
Facebook event