Mushroomhead (USA) + Skarlett Riot (UK) + Sickret (CH)

06/29/2022
Tickets

Mushroomhead (USA)

Supports: Skarlett Riot (UK) & Sickret (CH)

Deze show is verplaatst naar 29 juni 2022, reeds gekochte kaarten blijven geldig. This show is postponed until June 29th 2022, tickets remain valid.

Mushroomhead is een van de meest unieke en avontuurlijke alternatieve metalbands van het moment. Bekend om hun verbluffende, theatrale liveshows en kunstzinnige maskers treedt de band al sinds 1993 incognito op voor duizenden fans wereldwijd. Inmiddels heeft de innovatieve groep met hun combinatie van metal, rock en atmosferische elementen al een groot aantal andere bands beïnvloed om de grens verleggen en kunst in de rock te brengen. Zes jaar na het laatste album ‘The Righteous & the Butterfly’ in 2014 kwam onlangs het nieuwste album 'A Wonderful Life' uit.

Skarlett Riot (UK)
Het gedreven kwartet rond zangeres Chloe ‘Skarlett’ Drinkwater heeft in 12 jaar tijd een aardige fanbase weten op te bouwen. Dat doet de in Scunthorpe opgerichte band met een energieke, opbeurende en toegankelijke mix van metalcore, alternatieve metal en poprock.

Sickret (CH)
Sickret is een Nu-metal band uit Zwitserland, opgericht in 2011. Ze brengen een 90's nu-metal sound voor liefhebbers van Korn, Limp Bizkt en The Deftones.

Mushroomhead + Skarlett Riot + Sickret
Tickets: €25,30*

*Ticketprijs inclusief €3,30 servicekosten en betalingskosten.

Datum: 29 juni 2022
Open: 19:00 uur
Skarlett Riot: 19:30 uur
Sickret: 20:15 uur
Mushroom
head:
21:15 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook Event