NELLY (hiphop)

11/21/2018
Tickets

NELLY

Exclusieve NL show

It’s getting hot in here! De Amerikaanse rapper Nelly komt voor een exclusieve show naar Q-Factory. Deze hitmachine behoeft eigenlijk geen introductie. Je kent hem uiteraard van songs als 'Dilemma', ‘Ride With Me’, ‘Country Grammar’, E.I., ‘4x4' en ‘Hot In Herre’. Nelly heeft samengewerkt met de grootste rappers en popsterren ter aarde, denk hierbij aan P. Diddy, Pharrell, Nicki Minaj, Justin Timberlake, Christina Aguilera, Fergie, Akon, Ashanti, Janet Jackson en Snoop Dogg. De lijst is bijna oneindig. Op de laatste single ‘Freaky with you’ is Nelly te horen met het jonge talent Jacquees. Met de single brengt Nelly een ode aan 90’s R&B. De single is een remake van Silk’s hit ‘Freak Me’ uit 1992. De nieuwe single zal verschijnen op het langverwachte 8ste studioalbum van de St. Louis rapper. Op 21 november zie je Nelly in intieme setting in Q-Factory, Amsterdam.

VIP tickets zijn verkrijgbaar voor €175 (inclusief servicekosten). Met dit ticket krijg je toegang tot de show en de meet and greet na afloop. Een week voor de show krijg je details betreffende tijd en locatie van de meet and greet.

Team Jiggy zal voor en na de show de lekkerste platen draaien en na afloop is er een gratis show van hiphopper en singer-songwriter Lucien Parker uit Minneapolis. Hij staat bekend om zijn melodische songs en affiniteit met zwoele, catchy hooks.

Nelly - Dilemma ft. Kelly Rowland
NELLY
Tickets normaal: € 49,95*
Tickets VIP (beperkt beschikbaar): € 175,-*
Datum: Woe. 21 nov.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook