Q-Factory Basement Sessions: The Violet Parade + Spatzs

08/15/2019
Tickets

Q-Factory Basement Sessions:

The Violet Parade + SpatzS!

Zomerstop? Echt niet!

In juli en augustus kun je in de kelder van Q-Factory even ontsnappen aan de zon en lekker afkoelen met live muziek en een koud biertje in je hand. Bij de Q-Factory Basement Sessions hoor je op donderdag, vrijdag en zaterdag bands in alle genres; van metal tot pop, en van reggae tot indie. Entree is helemaal gratis!

Tijdens deze editie staat de catchy indierock band The Violet Parade en de driemansformatie Spatzs op het programma.

Diepgaand maar toegankelijk, gevarieerd maar melodieus, dat is het motto van The Violet Parade. Met een rijk palet aan invloeden maakt deze band uit Amsterdam/Leiden catchy indierock. Wanneer de bandleden zichzelf ergens mee zouden moeten omschrijven dan combineert Te Violet Parade de dromerigheid van Slowdive met de dynamiek van Foals en de scherpe randjes van Joy Division. De band heeft een onmiskenbaar eigen geluid: sprankelend en heftig, melodieus en meeslepend tegelijk. Toegankelijk, maar nooit voorspelbaar.

SpatzS! is een driemansformatie uit Haarlem en gooit (semi) bekende liedjes in de muzikale blender om er eigen chocolade van te maken. Dit is leuk doordat er alternatieve versies, medleys en mashups ontstaan die het goed doen op (buiten)podia maar ook in een kroeg. Ook doordat de stijl niet vastligt en de leden alledrie zingen is een optreden van Spatzs ontzettend afwisselend.


Q-Factory Basement Sessions: The Violet Parade + Spatzs
Entree: Gratis
Datum: Do. 15 aug.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Facebook
Spatz! @ Akoestival Woerden 2018