'RADAR LOVE' LIVE - ALL STAR TRIBUTE BAND

03/11/2021
Tickets

Onlangs kondigde de grootste rockband van Nederland aan te stoppen. Golden Earring moest dit nieuws noodgedwongen aankondigen vanwege het droevige nieuws dat oprichter George Kooymans getroffen is door spierziekte ALS.

Op donderdag 11 maart klinkt om 17:15 in heel Nederland ‘Radar Love’ vanuit vele speakers en door de ether bij vele radiostations. Wij doen stipt 17:15 mee met een all-star liveband!

Deze gelegenheidsband zal bestaan uit zowel generatiegenoten zoals gitarist David Hollestelle (Herman Brood’s Wild Romance) als vanuit de hedendaagse generatie aan topmuzikanten zoals drummer Koen Herfst (oa Armin van Buuren en Vandenburg). En niemand minder dan de internationale superster Eva Simons zal de vocalen voor haar rekening nemen. Eva kennen we natuurlijk van wereldhits als 'Take Over Control' met Afrojack en ‘This is Love’ met Will.i.am.

Deze performance zal niet in een lege zaal op het podium plaatsvinden maar op een nogal zichtbare plek in het pand vanwaar het een mooi live saluut zal zijn om stipt 17:15 aan de grootste Nederlandse rockband aller tijden.

Het initiatief komt uit de gezamenlijke koker van Q-Factory en Jack Pisters, opleidingscoordinator van het Conservatorium Amsterdam en voormalig gitarist van oa Anouk. De volledige line-up:

Eva Simons - zang
David Hollestelle - gitaar (Herman Brood’s Wild Romance)
Jack Pisters - gitaar (oa Anouk)
Koen Herfst - drums (oa Armin van Buuren, Vandenberg)
Jaimie van Hek - bas (oa Sue the Night, Hans Dulfer)

Er zijn uiteraard geen kaarten beschikbaar want er is geen publiek aanwezig.

Golden Earring, we salute you!