Sons of the East (indiefolk)

05/29/2019
Tickets

Sons of the East

De bandleden van de indie-folkband Sons of the East komen alle drie rechtstreeks van de stranden van noord Sydney, Australië. Dan Wallage, Nic Johnston en Jack Rollins zagen in 2017 de internationale aandacht voor hun muziek online exploderen en na het uitbrengen van hun single ‘Nothing Comes Easy’ liep dit verder op tot miljoenen streams en YouTube-views.

Ter ere van hun aankomende EP Burn Right Through beginnen Sons of the East aan hun meest uitgebreide tournee ooit en brengen ze hun legendarische 5-delige liveshow naar meer dan 40 podia in Europa en daarnaast een optreden op The Great Escape. Zowel elektrisch als akoestisch spelen ze hun eigen moderne versie van traditionele folk met een Australische twist. Hun bonte mix van gitaar, toetsen, banjo, pakkende vocalen en hier en daar een didgeridoo is een aanrader voor de liefhebbers van artiesten als Bear’s Den, Matt Corby of Mumford & Sons.

Tickets voor deze show zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 5 december om 9:00 uur.

Sons Of The East - Nothing Comes Easy [Official Video]
Sons of the East
Tickets: € 20,-*
Datum: Wo. 29 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook