Still Corners (UK) + Papercuts (US)

04/07/2022
Tickets

STILL CORNERS (UK)

Verplaatst naar de grote zaal!

Na het uitverkochte concert in 2018 keert het Briste Still Corners terug in de Q-Factory! Het verhaal gaat dat Greg Hughes en Tessa Murray van Still Corners elkaar ’s nachts op een treinstation in de buurt van Londen tegenkwamen en een passie voor duistere horrorfilms uit de jaren zeventig deelden. Of het in werkelijkheid zo is gegaan weet niemand, de muziek doet echter vermoeden dat een soortgelijk voorval weldegelijk heeft plaatsgevonden; duistere, filmische nachtmuziek waarmee spookachtige sferen worden opgewekt.

Onlangs kwam het vijfde album 'The Last Exit' uit. De donkere, dromige sound is verder uitgediept en resulteert in een prachtige plaat waarover zangeres Tessa zegt:

"In a world where everyone thinks all the corners of the map are filled in we like to suggest there's something beyond that, something eternal in the landscape and in our psyche. Maybe you don't see it every day but it's there and that's what we are trying to connect to."

Supportact Papercuts (US)

Jason Quever brengt als Papercuts al sinds 2004 tijdloze, op gitaar gebaseerde droompop uit, ongevoelig voor trends of microgenres die om hem heen zijn gekomen en gegaan. In dat opzicht zijn zijn tijdgenoten artiesten als Hiss Golden Messenger, Fruit Bats, Andy Shauf of Kings of Convenience - artiesten die meer bezig zijn met het maken van liedjes en het perfectioneren van hun geluid, en minder met gimmicks of het passen in een specifieke scene.


STILL CORNERS
Tickets: € 20,-*
Datum: Do. 7 april 2022
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook
Boek Hotel