Tess Parks (psych pop)

11/09/2018
Tickets

Tess Parks

De Canadese zangeres Tess Parks is bekend om haar samenwerking met Anton Newcombe frontman van Brian Jonestown Massacre. Op vrijdag 9 november komt ze naar Q-Factory Amsterdam.

Tess Parks klinkt als Lana Del Rey en Mazzy Star maar dan wat rauwer en experimenteler. Haar dromerige stem in combinatie met gruizige gitaren zorgt voor een mooie arthouse-fähige psychedelische sfeer. De zangeres werd in London ontdekt door de legendarische Alan McGee (oprichter van Creation Records en de drijvende kracht achter bands als The Jesus And Mary Chain, Primal Scream, Oasis en The Libertines).

Parks heeft inmiddels al de nodige releases op haar naam staan, zowel solo als in samenwerking met Anton Newcombe, zanger van Brian Jonestown Massacre. In het kader van de onlangs verschenen EP "Right On", staat Tess Parks op vrijdag 9 november met haar eigen band in Amsterdam.

Tess Parks - Somedays (Official Video)
Tess Parks
Tickets: € 14,25*
Datum: Vr. 9 nov.
Open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk