The Bomb Digz (R&B)

09/27/2019
Tickets

The Bomb Digz

The Bomb Digz, drie vrienden uit New Jersey en New York, die samen klinken als een mix tussen Chris Brown, een jonge Bruno Mars en Usher. Hun eerste EP “The Fuse” was gelijk een dikke hit in de iTunes R&B chart en dankzij online socials hebben ze inmiddels wereldwijd een grote fanbase opgebouwd

In Amerika verkopen ze show na show uit en hebben ze het podium gedeeld met diverse grote wereldsterren, nu is het de buurt aan Nederland tijdens The Bomb Digz eerste Europese headline tour.

- SUPPORT -

Joweney Sidnay Karel Jason Balentien, beter bekend als Sxteen, is een Nederlandse rapper geboren in Rotterdam, en opgegroeid in Spijkenisse. Zijn muziek is een mix van Urban, New Wave, R&B, Latin en Dancehall. Zijn bekendste single is 'She Loves It', welke meer dan 1.000.000 views heeft op YouTube.

Hiphopper Caza ontwikkelde zich de laatste jaren in rap tempo en werkte samen met o.a. Ronnie Flex, Jonna Fraser en Josylvio. Samen met Famke Louise behaalde hij een gouden plaat voor hun nummer 'Slide'. In februari dropte hij zijn laatste single ‘Positie’ samen met Bizzey (10 miljoen streams op Spotify).

Kevin Agyemang is de echte naam van zanger en rapper Kevcody. De artiest uit Amsterdam Oost gaat al lang mee maar in de winter van 2016 maakte Nederland pas echt kennis met Kevcody. 'Beneden' en 'Zet Die Dansie' zijn de clubbangers van zijn EP, waar duidelijk de inspiraties en roots van Kevcody te horen zijn.

Roberto Scarioni is een bekende in de wereld van Urban en R&B. Recentelijk zette hij zijn eigen evenementen organisatie op, namelijk Cloud Events en zet daarmee steeds dieper zijn voet in de grond als het gaat om muziek.

Roan Robuusta draait voornamelijk Latin & Afro House. Daarnaast kunnen ook jou favoriete urban tunes niet ontbreken! Al een aantal jaar is hij te vinden in verschillende clubs en festivals door heel Europa, met grote namen als Yellow Claw, Broederliefde, Lil Kleine, Ronnie Flex, Gers Pardoel, Tony Junior, Bizzey and many more!

Mc HamGoingHam is een doorgewinterde MC in de wereld van R&B en Urban muziek. Met meer dan 100 shows achter de rug heeft deze MC zijn plekje in het landschap wel duidelijk bepaald!

De 21-jarige R&B zangeres Lucki Starr begon al met optreden toen ze nog maar zes jaar was. Bij fans van The Bomb Digz is ze bekend van haar samenwerkingen met een paar covers en als zus van Bomb Digz lid Devin.


VIP-tickets

Met een VIP-ticket krijg je de volgende voordelen:

  • Eerder toegang tot Q-Factory
  • Je bent verzekerd van een plekje voorin de zaal
  • Toegang tot de sound-check
  • Foto met The Bomb Digz en een gesigneerde ansichtkaart
  • Voordat de deuren openen de mogelijkheid om merchandise te kopen.

Let op: een VIP-ticket geeft je dus geen toegang tot het concert. Hiervoor zul je een concertticket (early bird of normaal) moeten kopen, plus een VIP-ticket.

The Bomb Digz - Be That Girl


The Bomb Digz
Early bird: € 11,50*
Ticket normaal: € 17,25*
VIP upgrade € 44,-*
Datum: Vr. 27 sept.
Open: VIP 18:00 uur
Normaal 18:30 uur

* Ticketprijs inclusief €2,61 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook
THE BOMB DIGZ "Memories"