The Bootleg Beatles (UK)

02/16/2023
Tickets

THE BOOTLEG BEATLES (UK)

From Love Me Do to Let It Be: featuring a special set to mark the 60th anniversary of the Please Please Me LP.

Ter ere van het 50 jarige bestaan van het legendarische Beatles-album komen The Bootleg Beatles in 2023 terug voor een 'Let It Be' Anniversary show op 16 februari.

The Bootleg Beatles vertolken al meer dan 35 jaar de muziek van de grootste popgroep allertijden. Deze Britse band wordt zelfs omarmd door Sir Paul McCartney himself en is de enige tributeband die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken. Als je je ogen dichtdoet hoor je de Beatles. Als je je ogen openhoudt, dan zie je de Beatles!

De band is ontstaan uit de cast van de West End show ‘Beatlemania’ en deelde het podium met grootheden als Elton John, Rod Stewart, David Bowie, Iggy Pop, en Oasis tijdens hun Earl’s Court shows. Ze traden op voor Beatles leden Sir Paul McCartney, George Harrison én zelfs voor de Engelse koningin. Met het gebruik van originele instrumenten en kostuums weten de vier muzikanten The Fab Four zo nauwkeurig na te bootsen dat het bijna griezelig is. De band speelt nummers die de band nooit live speelde, maar ook klassiekers als ‘Yesterday’, ‘Here Comes The Sun’, ‘Let It Be’, en ‘Hey Jude’ zullen zeker niet op de setlist ontbreken.

- Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar. -

The Bootleg Beatles (UK)
Tickets: € 31,-*

*Ticketprijs inclusief €4,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: 16 februari 2023
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook event