The Dublin Legends - The Dubliners (folk)

10/06/2019
Tickets

The Dublin Legends

The Dubliners

Als The Dublin Legends het podium bestijgen, waan je je binnen een paar minuten in een Ierse pub. Ze brengen je Ierse folk zoals het bedoeld is, puur en rauw vanuit het hart. Goede Folk draagt zichzelf, en dat bewijst het begaafde viertal keer op keer als ze met hun enthousiasme en ritme de zaal op stelten zetten. ‘Molly Mallone’, ‘Whiskey in the jar’, ‘Seven Drunken Nights’, ‘The Irish Rover’ en ‘Dirty Old Town’ zijn stuk voor stuk klassiekers die je wel mee móét zingen.

De echte folk fans kennen de muzikanten wellicht beter onder de legendarische naam ‘The Dubliners’. Die naam verdween toen Dubliners-voorman John Sheahan er in 2012 mee stopte, maar de legende bleef! Net als de waanzinnig lekkere pubsfeer, die de luisteraars stampend en klappend meesleept door opzwepende songs en melancholieke ballades. Folk met een hoofdletter F!

Dublin Legends promo 2019
The Dublin Legends
Tickets: € 37,50*
Datum: Zo. 6 okt.
Open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook