The Three Degrees (USA)

11/03/2022
Tickets

The Three Degrees (USA)

Prachtige glitterjurken, soulvolle stemmen en fenomenale live-shows; we hebben het over The Three Degrees natuurlijk! Met hun onbetwiste schoonheid, vocale hoogstandjes en wervelende choreografie staan de drie souldiva’s op 3 november in de Q-Factory.

De drie dames in originele bezetting touren onophoudelijk al meer dan 30 jaar lang en nog steeds zetten ze prachtige live-shows neer. De naam The Three Degrees is onlosmakelijk verbonden met een waslijst aan megahits. Nummers als 'Dirty Ol' Man', 'When Will I See You Again' en 'Take Good Care of Yourself' veroverden in de jaren '70 de hitlijsten. Maar liefst twaalf singles van The Three Degrees bereikten de Nederlandse Top 40; 'Dirty Ol' Man' stond zelfs drie weken lang op nummer 1.

Helen Scott, het oudste lid van The Three Degrees, is enthousiast over de komst naar Nederland. "Nederland is een van onze meest favoriete plekken ter wereld. Jullie Nederlanders hebben ons altijd gesteund en ‘Dirty Ol’ Man’ was hier als eerst een hit. Dit is voor ons een manier om onze fans te bedanken".

Support: Dr Justice & The Smooth Operators
Een unieke mix van funk, disco, rock, electro en pop. De missie van deze sexy discofunk groep is de aarde van de ondergang te redden met groovy moshpits en dansbare tracks. Ben jij klaar voor een feestje?

*Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 22 maart 2020 en was daarna verplaatst naar 10 maart 2022. De reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Mail dan naar info@q-factory-amsterdam.nl

The Three Degrees - Dirty Ol' Man (1974)
The Three Degrees (USA)
Tickets: € 35,-*

* Ticketprijs inclusief €4 servicekosten en betalingskosten.

Datum: 3 November 2022
Open: 19:00 uur
Aanvang support: 19:30 uur
Aanvang The Three Degrees: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook event