Tom Robinson (UK) | CANCELLED

11/17/2022
Tickets

TOM ROBINSON (UK) | CANCELLED

Na overleg met het management van de artiest is deze show helaas geannuleerd. Het betrof een oude post-corona show die inmiddels meermaals verplaatst was waardoor we geen geschikte doorstart meer konden maken. Als je al een ticket had gekocht krijg je automatisch bericht van Ticketmaster voor een restitutie.

De Londense songwriter komt naar Amsterdam. Hij is meest bekend voor zijn internationale hits “2-4-6-8 Motorway”, “Glad To Be Gay”, “Listen To The Radio” en “War Baby”. Daarnaast schreef Tom songs voor o.a. Peter Gabriel, Elton John en Manu Katché. Hij releaste tot nu toe 14 originele albums sinds 1978 plus verschillende compilaties en Live-CD’s.

Naast zijn muzikale carrière heeft hij zich altijd uitgesproken voor de lgbtq gemeenschap. Hoewel hij nu getrouwd is met een vrouw en twee kinderen heeft identificeert hij zich als gay die toevallig verliefd is geworden op een vrouw. Op zijn 13de kwam hij erachter dat hij op jongens viel en na een zelfmoordpoging belandde hij in een therapeutische gemeenschap voor
jongeren met emotionele problemen. In zijn muziek heeft hij een activistische stem gevonden; een man met een bijzonder verhaal!


Tom Robinson (UK)
Tickets: EUR 28,75*
*Inclusief servicekosten
Datum: Do. 17 nov. 2022
Aanvang: 20:00 uur
Zaal: 19:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook event
Boek Hotel