Vetrar Draugurinn + Splendidula (BE) | CANCELLED

11/25/2022
Tickets

CANCELLED | VETRAR DRAUGURINN + SPLENDIDULA (BE) + ILLUSTER

Deze show betreft de verplaatste show van 17 juni 2022. Ook is Marche Funèbre vervangen door Splendidula. Mocht je eerder een ticket hebben gekocht en een restitutie wensen laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar info@q-factory-amsterdam.nl. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Een avondje post-doom metal! Vetrar Draugurinn speelt hun nieuwe album als onderdeel van de The Scars in the Sky are Ours-tour. Twee jaar naar hun debuut “Hinterlands” is de band inmiddels een vaste waarde geworden in de post-doom scene in Nederland en daarbuiten. De band rondom gitarist en songwriter Eric Hazebroek (ex-Stream of Passion en Pilgrimage) bestaat sinds 2016 maar de meters die de bandleden gemaakt hebben in andere acts is dit allerminst een “nieuwe band”. Want niemand minder dan vocaliste Marjan Welman (Autumn en Ayreon),drummer Jim van de Kerkhof (ex-Morning en ex- All for Nothing), gitarist Thomas Cochrane (Hologram Earth) en bassist Arjan Heijden (ex-Acrid) vormen deze act.

Ze delen het podium met de special guest Splendidula uit België. Deze atmoferische sludge/doom formatie bestaat uit Kristien Cools (vocals), Pieter Houben (guitar & vocals), David Vandoor (guitar), Peter Chromiak (bass) & Joachim Taminau (drums). Ze deelden eerder het podium met bands als Wiegedood, Alunah, Wolvennest, Psychonaut en Thurisaz.

Support act: Illuster
Illuster is een Haarlemse nieuwe en opkomende band. Ze serveren een breed spectrum van typische post metal à la Cult of Luna tot melodieuze blackgaze die aansluit bij bands als Deafheaven.


Vetrar Draugurinn + Splendidula (BE) + Illuster

Tickets: CANCELLED

*Ticketprijs inclusief €2,54 servicekosten en betalingskosten.

Datum: 25 november 2022
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook event
Boek Hotel